Главни мени

kovid19
cuvam te
kako se pise
ШКОЛСКИ КАЛЕНДАР
kalendar rada
РТС ПРЕДАВАЊА
moja skola
vikipedija
eTwinning 

МИСИЈА ШКОЛЕ

Ми смо школа која негује традицију најстарије образовне установе у општини, а истовремено је усмерена на савремену наставу која нашим ученицима омогућава квалитетно образовање и васпитање. Негујемо квалитетну наставу и континуирану надградњу стручних компетенција наставника. Подршка ученицима видљива је у сваком сегменту њиховог школског живота. Подстичемо свеукупни развој наших ученика, тако да по завршетку основног образовања имају добру основу, спремност за даље образовање и суочавање са животним изазовима. Негујемо блиску сарадњу свих актера школског живота – наставника, родитеља, ученика и локалне средине.

ВИЗИЈА РАЗВОЈА ШКОЛЕ

Желимо у наредном периоду да будемо школа која својим ученицима омогућава пријатно и подстицајно окружење у коме бораве, квалитетну и савремену наставу коју изводи компетентан кадар, те да наши ученици активно партиципирају у животу школе.

У Школском развојном плану један од приоритетних задатака је опремање школе, а односи се на опремање саме школске зграде, архитектонску приступачност и естетско уређење ентеријера и екстеријера школе и школског дворишта. У складу са материјалним могућностима школа је реализовала неке задатке (архитектонска приступачност, набавка нових рачунара, оформљеност рачунарске учионице, набавка разноврсних наставних средстава и реквизита), а у наредном периоду планира се реализација осталих задатака из Школског развојног плана.

У току прошле школске године у оквиру пројектних активности реализоване су и набавке одређених наставних средстава, реквизита и дидактичког материјала, што ће утицати на квалитетнији рад у настави и ваннаставним активностима у овој и наредним годинама. Такође, за ову школску годину обезбеђена су материјална средства кроз апликације на пројектима.

Школа ће континуирано пратити конкурсе и аплицирати на пројектима, ради обезбеђивања додатних средстава и реусрса којима ће осавременити школски простор и опрему и оснаживати стручне компетенције запослених.

421110
фебруар 2023
пусчпсн
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
euprava
ДУАЛНО ОБРАЗОВАЊЕ
dualno obrazovanje
ЕС ДНЕВНИК ЗА НАСТАВНИКЕ
Es dnevnik nastavnici1
ЕС ДНЕВНИК ЗА РОДИТЕЉЕ
Es dnevnik roditelji
zuov
yavrsni ispit
Screenshot 2017 10 12 00 17 28 1